Blockchain Stories
OKX erreicht Meilenstein mit höchstem Ethereum-Euro-Handelsvolumen in 24 Stunden
Altcoin Ethereum Krypto-Börse News

OKX erreicht Meilenstein mit höchstem Ethereum-Euro-Handelsvolumen in 24 Stunden

OKX, de pas gelanceerde crypto exchange in Nederland, heeft vandaag een flinke prestatie geleverd. Ze hebben namelijk het hoogste ETH/EUR handelsvolume bereikt van alle crypto exchanges in een tijdsbestek van 24 uur. Dit markeert een belangrijke mijlpaal voor OKX en laat zien hoe de Europese markt positief reageert op hun crypto diensten.

Om dit te vieren mogen wij tot €50 aan gratis Bitcoin weggeven aan lezers van Blockchain Stories. Je leest hier meer over de actie.

Breed aanbod aan cryptovaluta en eenvoudige betaalmethoden

Sinds de officiële lancering van OKX in Nederland hebben gebruikers toegang tot meer dan 150 verschillende cryptovaluta en kunnen ze handelen in meer dan 60 crypto en eurohandelsparen. Dit uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat zowel beginnende als ervaren handelaren een ruime keuze hebben.

Daarnaast maakt OKX het eenvoudig om geld te storten met populaire betaalmethoden zoals iDEAL, bankoverschrijving en Bancontact, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Het hoogste handelsvolume in ETH/EUR

Vandaag behaalde OKX het hoogste handelsvolume in het ETH/EUR-handelspaar, wat hen onderscheidt van andere grote exchanges. Laten we eens kijken naar hoe OKX zich verhoudt tot andere bekende namen in de markt:

 • OKX: $33.82 miljoen
 • Kraken: $31.46 miljoen
 • Bitvavo: $30.4 miljoen
 • Coinbase Pro: $20.91 miljoen
 • Binance: $18.15 miljoen
 • Bitstamp: $12.02 miljoen
 • Bitfinex: $4.12 miljoen
 • Currency.com: $3.99 miljoen
 • Bybit: $1.65 miljoen
 • Crypto.com: $1.14 miljoen
 • Bitget: $681,157.74
 • Gemini: $172,927.42
 • Exmo: $56,026.86

OKX staat bovenaan met een handelsvolume van $33,82 miljoen, wat aanzienlijk hoger is dan die van Kraken, die op de tweede plaats staat met $31.46 miljoen. En Bitvavo die met $30,4 miljoen op de derde plaats staat. Dit toont niet alleen de populariteit en het vertrouwen in OKX, maar ook hun capaciteit om grote volumes te verwerken zonder problemen.

Wat betekent dit voor de Nederlandse markt?

De introductie van OKX in Nederland biedt handelaren nieuwe kansen en voordelen. Door het hoogste handelsvolume in ETH/EUR te behalen, heeft OKX aangetoond dat ze een serieuze speler zijn in de Europese cryptomarkt. Voor Nederlandse gebruikers betekent dit dat ze kunnen profiteren van betere liquiditeit en mogelijk betere prijzen bij het handelen in Ethereum en andere cryptovaluta.

Bovendien versterkt de aanwezigheid van een sterke speler zoals OKX de concurrentie, wat doorgaans leidt tot betere diensten en lagere kosten voor consumenten. De mogelijkheid om eenvoudig geld te storten via bekende methoden zoals iDEAL is een extra pluspunt dat het aantrekkelijk maakt voor nieuwe gebruikers om de overstap naar OKX te maken. Daarnaast krijg je als Nederlander bij OKX nu €50 aan gratis Bitcoin. Daar lees je hieronder meer over.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Verwandte Beiträge

Tether und Bitfinex wegen Marktmanipulation angeklagt

Thanh Lanh Tran

Craig Wright erklärt offiziell, dass er nicht Satoshi Nakamoto ist

Thanh Lanh Tran

Kann PEPE die Top 20 erreichen nach einem kräftigen Anstieg?

Timo Bruinsma

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können sich abmelden, wenn Sie dies wünschen.. Akzeptieren Lesen Sie mehr

News
Kurse
Kaufen
Gratis Krypto
Menu